Flat-Out-Love értékelés





Rövid tartalom: "A srác magas volt, legalább száznyolcvan centi, szőkés barna haja a szemébe lógott. Pólóján az a felirat állt: Nietzsche a haverom. Íme, Matt. Julie Seagle kedveli őt. Nagyon is. De ott van még Finn. Akibe Julie teljesen belezúgott. Bonyolult? Kínos? De még mennyire. Julie nemrég költözött Bostonba, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait: mégis honnan tudhatta volna, hogy édesanyja régi jó barátnőjének családjánál fog kikötni? Csak ideiglenesen akart megszállni náluk. Arról szó sem volt, hogy fontossá válik a Watkins család számára, vagy hogy beleszeret az egyik fivérbe. Pláne nem abba, amelyikkel még egyszer sem találkozott személyesen. De hát számít ez? Finn megérti őt, jobban, mint valaha bárki. Ők ketten egy hullámhosszon vannak. De a szerelem – és annak mindenféle csavaros, bonyolult változata – mindig tartogat meglepetéseket. És soha senki nem ússza meg sértetlenül."

Értékelésem : 

Bolondulásig bele lehet szeretni ebbe a könyvbe, és én ezt is tettem. Imádtam a facebook bejegyzéseket. Imádtam Matt és Julie közötti párbeszédeket. Celestet aki amilyen különc és okos a saját kortársaihoz képest annyira aranyos. Finn az Istent pedig egyszerűen nem lehetett nem imádni. Érdekes ahogy csak azzal ,hogy emailt vagy chat beszélgetéseket váltanak Julieval, ennyire meg tudták egymást szeretni.
Egyik kedvenc párbeszédem:
" Finn, az Isten
'Mi van rajtad?'
Finn, az Isten
'Julie? Nyugi! Csak poénkodtam.'
Julie Seagle
'[Töröl] [Töröl] [Töröl] Pedig épp részletesen leírtam volna a csábos hálóruhámat.'
Finn, az Isten
'Ó! NEM POÉN VOLT! KOMOLYAN MONDTAM!"



Minden olyan szépnek tűnt amíg csak rá nem jövünk,hogy ebben a családban mennyi titok van és nincs minden rendben. Julieval együtt kellett nekünk is felfedezni,hogy mi az oka például:Fotó Finn jelenlétének, annak,hogy a szülők rengeteget dolgoznak.,hogy Matt ideje nagy részét Celestel tölti. Ahogy haladunk a történetben úgy kezdenek a dolgok nyilvánvalóvá válni, de szinte csak a végére derül ki minden és áll helyre minden képkocka. Eközben pedig minden karaktert a maga formájában megismerhettünk. Matty a nagyon okos, tipikus kockafej, de mégis annyira szerethető a sajátos beszédével, gondolatival, vicces pólóival grin hangulatjel ( "Én,mint te csak jobb kiadásban").
"A fiú elnevette magát.
– Szeretem, ha Mattynek hívsz. Olyan… édi.
– Édi? Ennél jobb szó nem jutott eszedbe? Azt hinné az ember, hogy az abnormálisan nagy agyaddal jobbat is ki tudsz találni az édinél.
– A gyertyaillat kiszívta belőlem az okosságot.")

Celeste Matt húga pedig annyira más volt könyv elején és annyira más lett a végén és ezt csakis Julie miatt, aki annyi mindenben segített neki smile hangulatjelIgazából nem csak neki,hanem az egész családnak. Finn pedig hát ….. ezt inkább hagyom mert emiatt érdemes nagyon elolvasni a könyvet. Mindenki meg fogja szeretni, mindenki meg fog döbbenni.

Ha értékelnek kellene itt akkor az 10/1000000 , valamint a könyvborító is ami szinte tökéletes. és a végén belegondolva minden rajta van ami a történetben volt smile hangulatjel Ez a könyv határozottan egy ejtőernyőzés volt számomra és bolondulásig beleszerettem :) <3 


smile hangulatjel

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Musso - Ott leszel ?

Lisa De Jong-When it rains/Amikor esik...

Netflix és a könyvek : 2. rész